Виробництво продукції тваринництва у підприємствах1

             по містах обласного значення та районах

                                                  у січнілистопаді 2020 року  

 

                       (Інформація по містах обласного значення та районах наведена відповідно до адміністративно-територіального

                                               устрою, який діяв до набрання чинності постановою Верховної Ради України

                                                  від  17 липня 2020 року №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»)

 

 

М’ясо

(реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі)

Молоко

Яйця

ц

у % до

 січня-листопада

2019р.

ц

у % до

 січня-листопада

2019р.

тис.шт

у % до

 січня-листопада

2019р.

Івано-Франківська область

602006

104,7

131423

84,2

286608,9

133,1

м.Івано-Франківськ

м.Болехів

м.Бурштин

м.Калуш

м.Коломия

м.Яремче

райони

 

 

 

 

 

 

Богородчанський

14946

108,3

Верховинський

 

Галицький

к

к

25284

78,8

Городенківський

23781

125,2

14269

92,3

к

к

Долинський

к

к 

Калуський

к

к

к

к

Коломийський

21483

129,8

10893

52,9

18,9

63,1

Косівський

220

100,5

359

100,6

Надвірнянський

к

к

Рогатинський

45691

84,6

25075

92,7

к

к

Рожнятівський

2

4,2

560

243,5

Снятинський

106493

106,0

18135

113,6

215,0

58,2

Тисменицький

к

к

к

к

к

к

Тлумацький

к

к

__________________

1  По підприємствах, які утримують від 100 голів великої рогатої худоби, овець та кіз та/або від 200 голів свиней, та/або від 5000 голів птиці свійської всіх видів.

Cимвол (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.

 

 

 

 

 Дата останньої модифікації:  21/12/2020